Markten & Merken

Amerikaanse én Europese markt


Wij beschikken over een Amerikaanse dealerlicentie en hebben daardoor directe toegang tot de Amerikaanse autoveilingen. Om logistieke redenen en vanwege zijn enorme omvang hebben wij onze focus gelegd bij de grootste veiling van de USA in Pennsylvania. We hebben in de USA twee taxateurs met jarenlange ervaring aan ons verbonden die interessante auto’s voor ons inspecteren voordat we besluiten tot aankoop over te gaan. Zij zijn onze ogen aan de andere kant van de oceaan. Op deze manier voorkomen wij het maken van onnodige reis- en verblijfskosten. Wij kopen dáár in waar de Amerikaanse professionals hun auto’s ook inkopen. Voordeliger kan haast niet.

Maar natuurlijk houden we ook de Europese markt nauwlettend in de gaten. Niet alleen omdat lang niet alle auto’s uit de USA een financieel voordeel opleveren, maar ook omdat sommige kopers de voorkeur geven aan een Europese of zelfs Nederlandse auto. En wij weten uit ervaring dat de juiste auto soms dichter bij huis staat dan je denkt.

Kortom, we kopen daar in waar wij voor u het grootste voordeel kunnen realiseren. 

Merken


Wij leggen de nadruk op de herinvoer van auto’s van de meeste Europese automerken. Daarnaast kunnen wij ook een bijzondere Amerikaan of een model dat in Nederland nog niet beschikbaar is voor u bemachtigen. 

Garantie


Fabrieksgarantie op auto's die hun eerste kentekenregistratie in Europa hebben gekregen blijft onverminderd van kracht wanneer de auto van het ene naar het andere EU land wordt overgebracht. 

Voor auto's die uit de USA afkomstig zijn ligt de situatie iets anders. In praktijk blijkt dat de meeste Nederlandse dealers een mankement bij een auto waar nog garantie op zit onder coulance oplossen. De Nederlandse garantieperiode zal hierin leidend zijn. 

Aanvullende garantie


Op auto's waarop de fabrieksgarantie inmiddels is verlopen kunnen wij een aanvullende garantie verzorgen via een externe partij, waarbij u de keuze hebt uit dekking in diverse gradaties. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.