Zoekopdracht

Intake

Wij realiseren ons terdege dat de aanschaf van een auto vaak een grote uitgave is waarbij u als koper graag zekerheid heeft over de partij waarmee u in zee gaat, en dat het gevoel van vertrouwen hierin van groot belang is. Daarom nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek om uw specifieke wensen uitgebreid door te nemen, onze werkwijze aan u uit te leggen en een indicatie te geven van levertijd en te behalen voordeel. Het intakegesprek is uiteraard kosteloos.

Kosten

Wij besteden serieuze aandacht aan uw zoekopdracht. Dat betekent dat wij voor u bellen, mailen, dagelijks de veilingen in binnen- en buitenland nalopen, maar ook het aanbod via het netwerk of de particulier niet uit het oog verliezen. Wij gaan er vanuit dat u ook serieus bent. Daarom zijn er in eerste instantie wel kosten aan een zoekopdracht verbonden. Deze kosten worden later in mindering gebracht op het aankoopbedrag van de auto, dus per saldo kost de zoekopdracht u niets.


U kunt erop vertrouwen dat wij onze expertise gebruiken om voor u de beste auto aan te kopen tegen een scherpe prijs en ervoor te zorgen dat deze auto rijklaar bij u wordt afgeleverd. Heldere afspraken die worden nagekomen.

Zo komt dat prijsvoordeel op een veilige manier toch binnen handbereik!